PADARA | Pannónia Dakar Rally Team

TEREPRALLY

MOTOR MOTOROS ITINER GPS/IRITRACK SENTINEL SATELIT
      KAPCSOLAT

HÍREK

GALÉRIA

NYITÓ

LINKEK

ARCHÍV

 

 

Tisztelt Olvasó!

 

 

Örömmel tapasztalom, hogy ezeket a sorokat olvassa, akár céltudatosan érkezett ide, akár csak a sors hozta ide. Ez az oldal egy csipetnyi információ elsősorban azon motorosok ill. motorozást kedvelők számára, akik a terepmotorozást is szeretik, és annak egyik talán leglátványosabb formáját, a maratoni terep rally-t. Ennek a motorozás formának a királynője, a kihívások egyik világviszonylatban legismertebb formája a klasszikusan emlegetett Párizs-Dakar rally. Ma már csak egyszerűen “Dakar” néven emlegetjük, hiszen a helyszínek olyan változatos formákat öltöttek mind a start, mind pedig a cél oldaláról, hogy a Párizs-Dakar név már nem fedné le teljes mértékben.

Ez a legenda, ami még közöttünk él, borzolta fel kedélyeimet és töltötte meg ereimet a motorozás szeretete mellett úgy, hogy napi kérdéssé vált az elindulás vágya, a leendő ottlét és a célba érkezés mámoros érzése. Biztos Ön is volt már úgy, hogy összefutott az érzés egy helyre a testében és arra koncentrált csak, most az enyém lehetne, megnyerhetném, érezhetném egy pillanatig. Amikor ilyen állapotba kerül, nem tudja mi irányítja, csak a szükséget érzi és azt, hogy mit kell tennie. Tehát, ezért én is teszem a dolgom, és haladok előre nap, mint nap, hogy sok edzésen, versenyen keresztül újra oda állhassak a start dobogójára és induljon a kaland, ami egyáltalán nem kényelmes, nem hétköznapi és nem várt eseményeket feltételez mindvégig a célig.

Minden feladat megkívánja a maga csapatát, amelyben vannak soha nem látható segítők, támogatók, vannak nyilvános szereplők és vannak végrehajtók. Technikai sport lévén a szerencsét mind komoly és meghatározó részt, ha kizárjuk, akkor a célba jutáshoz egy nagyon fontos elem a felkészültség. Amatőr létemre a napi munkám mellett minden igyekszem megtenni, hogy ez a feladat megoldásához elegendő legyen. Azonban a felkészülés és az indulás alapja egy olyan anyagi háttér amit csak a csapat támogatói tudnak biztosítani. Legyen Ön is velünk a célban 2007-ben és örüljünk együtt az elvégzett feladat sikereinek.

Hermann Henrik

PADA Rally Team

 

Támogató partnereket keresek itt !

TÁMOGATÓK

MÉDIA

2005 2006 2007
Bank?


Autóformula

 

postacím: H-2401 Dunaújváros Pf.:500 | telefon: +36 30 947-2134 | fax: +36 25 405-510 | email: padateam@gmail.com

PADARA - Pannónia Dakar Rally Team © 2006 | Minden jog fenntartva! | Használat feltételei